Përmbledhje

TÜV AUSTRIA ALBANIA përfundon me sukses riçertifikimin e RELIKAJ Ltd në përputhje me kërkesat e Standardit Global Për Sigurinë Ushqimore, BRC. - 27.05.2019

Kemi kënaqësinë të njoftojmë vazhdimin e bashkëpun...

Pharma One zgjodhi TÜV Austria Albania për certifikimin sipas standardit ISO 9001. - 03.05.2019

TÜV Austria Albania përfundoi me sukses certifikimin e Pharma one n&...

TÜV AUSTRIA ALBANIA përfundon me sukses çertifikimin e LBL pack sipas kërkesave të standardit ISO 22000:2005 - 05.02.2019

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e ko...

TÜV AUSTRIA ALBANIA organizon suksesshëm eventin mbi “Trendet dhe Standardet e Reja në Çertifikim" - 22.01.2019

Më 16 janar 2019, TÜV AUSTRIA ALBANIA organizoi në Hotel Tirana...

Albio Mediterranean Foods iu bashkua TÜV Austria Albania! - 17.12.2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e kompanisë më të ...

SWISSMED riçertifikohet nga TÜV AUSTRIA ALBANIA në përputhje me kërkesat e standardit ISO 9001:2015 - 09.11.2018

Swissmed Laboratory Solutions i beson sërisht TÜV Austria Albania p&eu...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>