• Ballina
  • Përmbledhje
  • Të reja
  • TÜV AUSTRIA ALBANIA përfundon me sukses riçertifikimin e RELIKAJ Ltd në përputhje me kërkesat e Standardit...
 

Përmbledhje

TÜV AUSTRIA ALBANIA përfundon me sukses riçertifikimin e RELIKAJ Ltd në përputhje me kërkesat e Standardit Global Për Sigurinë Ushqimore, BRC.
Të reja

27/05/2019

Kemi kënaqësinë të njoftojmë vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm mes TÜV AUSTRIA ALBANIA dhe kompanisë RELIKAJ Ltd.

Së fundmi, TÜV AUSTRIA ALBANIA  ka përfunduar procesin e riçertifikimit të RELIKAJ Ltd. në përputhje me kërkesat e Standardit Global Për Sigurinë Ushqimore, BRC.

“Relikaj – Coming from Nature” është një kompani shqiptare e themeluar në vitin 1998. Ajo ofron një gamë të gjerë të bimëve medicinale. Mbledhur në natyrë dhe përpunuar me teknologjinë më të fundit, bimët medicinale mund të përdoren në industrinë farmaceutike, kozmetike apo atë të kuzhinës.