Përmbledhje

Menaxheri i Përgjithshëm i TÜV Austria Albania - Përgjegjës i Çështjeve Financiare të HBAA - 02.02.2016

Menaxheri i Përgjithshëm i TÜV Austria Albania, Prof. Dr. Prokopios Papagkikas u emërua...

TÜV AUSTRIA ALBANIA lëshon çertifikata të akredituara në përputhje me standartet e reja ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 - 19.01.2016

Në vijim të informacionit të ofruar nga TÜV AUSTRIA ALBANIA lidhur me rishikmet e b&eum...

Trajnim i LIMAK AGE JV mbi Kontrollin e Pajisjeve Ngritëse - 15.01.2016

Nga data 13 – 14 Janar u mbajt trajnimi “Kontrolli I pajisjeve ngritese – Inspektimi dhe ...

Autoriteti Portual më i madh në Shqipëri çertifikohet nga TÜV Austria Albania - 12.01.2016

Duke pasur një rol udhëheqës në ofrimin e shërbimeve të çertifikimit s...

Trajnim i Limak AGE JV mbi Mirembajtjen dhe Perdorimin e Sigurt te Vincave - 11.01.2016

Nga data 11 – 12 Janar 2016, po mbahet trajnimi “Mirembajtja dhe perdorimi i sigurt i vincave t...

Trajnim i Altea GeoStudio për OHSAS 18001:2007 - 30.12.2015

TÜV Academy përfundoi me sukses trajnimin e stafit të Altea Geostudio 2000 për auditues...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>