Përmbledhje

SWISSMED riçertifikohet nga TÜV AUSTRIA ALBANIA në përputhje me kërkesat e standardit ISO 9001:2015 - 09.11.2018

Swissmed Laboratory Solutions i beson sërisht TÜV Austria Albania p&eu...

TÜV AUSTRIA ALBANIA përfundon me sukses riçertifikimin e ECO RICIKLIM sipas kërkesave të standardeve ISO 9001:2015 dhe ISO 14001:2015 - 01.11.2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë vazhdimin e bashkëpun...

TÜV AUSTRIA ALBANIA riçertifikon Banka Kombëtare Tregtare (BKT) sipas kërkesave të standardit ISO 9001:2015 - 06.09.2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë vazhdimin e bashkëp...

TÜV AUSTRIA ALBANIA përfundoi me sukses çertifikimin e YESS PHARMA për Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë - 15.08.2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e ko...

Argjiro Group iu bashkua TÜV Austria Albania! - 08.06.2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e komp...

Një kompani e re është bashkuar me ne! - 21.05.2018

Kompania Relikaj është çertifikuar së fundmi në p&eum...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>