Përmbledhje

Trajnim për Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë Ushqimore, Auditor i Brendshëm sipas standardit ISO 22000: 2005 - 22.02.2018

TÜV Academy ka kënaqësinë të shpallë trajnimin e ardhshëm në Sistem...

Shaga Design & Mobilim riçertifikohet nga TÜV Austria Albania sipas standardit OHSAS 18001: 2007 - 14.02.2018

TÜV Austria Albania ka përfunduar së fundmi riçertifikimin e kompanisë SHAGA n&e...

TÜV AUSTRIA Albania çertifikon dy kompani të reja. - 01.02.2018

2 kompani të reja janë shtuar në portofolin e madh të TÜV AUSTRIA Albania. ...

TÜV AUSTRIA ACADEMY hap sezonin e trajnimeve për vitin 2018. - 22.01.2018

Kemi kënaqësinë të shpallim hapjen e sezonit të trajnimeve nga TÜV AUSTRIA AC...

Trajnimi “Puna në lartësi dhe mbrojtja nga rënia” në Kosovë - 11.01.2018

Përfundon me sukses trajnimi 3 ditor “Puna në lartësi dhe mbrojtja nga rënia&rdqu...

TÜV AUSTRIA Albania riçertifikon kompaninë O.E.S Distrimed sipas standardit ISO 9001:2015. - 09.01.2018

Vazhdon bashkëpunimi i ngushtë i TÜV AUSTRIA Albania me kompaninë O.E.S. Distrimed. ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>