Përmbledhje

Trajnimi për "Auditues Udhëheqës për Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë (ISO 9001:2015)” - 22.12.2017

TÜV AUSTRIA ACADEMY ka përfunduar me sukses trajnimin me titull “Auditues Udhëheqë...

TÜV AUSTRIA Albania çertifikoi me sukses kompaninë “H & E Energy” shpk - 20.12.2017

TÜV AUSTRIA Albania përfundoi me sukses çertifikimin e kompanisë “H & E Ene...

TÜV AUSTRIA Albania përfundoi me sukses inspektimin e makinerisë ngritëse të kompanisë Diamant SH.P.K - 20.12.2017

Diamant Logistics, kompania kryesore e transportit dhe logjistikës në Shqipëri, e përfs...

TÜV AUSTRIA ALBANIA ka përfunduar me sukses ricertifikimin e kompanisë "ICTS Albania” në përputhje me kërkesat e standardit ndërkombëtar OHSAS 18001: 2007 - 19.12.2017

ICTS Albania, një ofrues global në shërbimin e sigurisë për sektorin e aviacionit,...

Trajnimi për Menaxhimin e Sistemit të Cilësisë , ISO 9001:2015 - 02.10.2017

Kemi kënaqesinë t’ju informojmë se trajnimi për Menaxhimin e Sistemit të Cil...

Trajnimi i ardhshëm për Menaxhimin e Sistemit të Cilësisë , ISO 9001:2015 - 21.08.2017

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>