Përmbledhje

Gëzuar Krishlindjet dhe Vitin e Ri nga TÜV AUSTRIA ALBANIA, ju urojmë të jetë një vit produktiv. - 19.12.2016

Misioni ynë në TÜV AUSTRIA ALBANIA ështe të sigurojmë cilësinë ...

TÜV AUSTRIA ALBANIA realizoi me sukses çertifikimin e Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC) në Republikën e Kosovës në përputhje me kërkesat e versionit të ri të standartit ISO 9001:2015. - 21.11.2016

TÜV AUSTRIA ALBANIA pasi ka fituar të drejtën e çertifikimit të Autoritetit t&eu...

Trajnim për "Auditor Udhëheqës për Sistemin e Menaxhimit të Shëndeti dhe Sigurisë në Punë – OHSAS 18001:2007” - 16.11.2016

Duke filluar nga data 14 deri më 18 Nëntor 2016, po zhvillohet në TÜV AUSTRIA A...

ENERGJI ASHTA çertifikohet me ISO 14001:2004 - 06.10.2016

ENERGJI ASHTA Sh.P.K e themeluar në Shqipëri që prej muajit Dhjetor 2008, e...

TÜV AUSTRIA ALBANIA çertifikon ALBSTAR në përputhje me ISO 50001 - 09.09.2016

TÜV AUSTRIA ALBANIA çertifikoi me sukses ALBSTAR në p&eu...

3 VITET E SUKSESIT DHE ZHVILLIMIT TE VAZHDUESHEM PER TÜV AUSTRIA ALBANIA - 29.08.2016

TÜV AUSTRIA ALBANIA feston prezencën prej trej vitesh duke ofruar shërbime të specializ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>