Përmbledhje

Trajnim mbi Menaxhimin e Rrezikut - Parimet themelore të ISO 31000 - 20.07.2016

Versioni i ri i standardit ISO 9001: 2015 konsiderohet si ndryshimi më i rëndësishëm q&...

TÜV AUSTRIA ALBANIA inspekton ashensorët e Spitalit Hygeia në Tiranë - 11.07.2016

TÜV Austria Albania përfundoi me sukses inspektimin e ashensorëve të Hygeia Hospital Ti...

KALIM NË STANDARDIN E RI ISO 9001: 2015 - Çfarë ndryshon? - 16.05.2016

Versioni i ri i standardit ISO 9001: 2015 konsiderohet si ndryshimi më i rëndësishëm q&...

Vlerësimi i akomodimit të turistëve - 19.04.2016

Vlerësimi i akomodimit të turistëve në përputhje me “Yjet” dhe “...

TÜV AUSTRIA Hellas çertifikon Alpha Bank në përputhje me ISO 22301 - 24.03.2016

TÜV AUSTRIA HELLA...

TÜV AUSTRIA HELLAS çertifikon Autoritetin Rregullator të Energjisë (ARE) në përputhje me ISO 500001 - 23.03.2016

TÜV AUSTRIA HELLAS ka përfunduar së fundmi auditimin e dytë mbikë...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>