ALBANIA - KOSOVO

TÜV AUSTRIA ALBANIA
Rr. Ibrahim Rugova Leskova Bldg.
7th Floor Suite 30
P.O.Box: 1019, Tirana

Τ: +355 4 45 00 523/4
F: +335 4 45 22 823
E: info@tuv.al

Kontakt: Mr. George Kokkinos, General Manager
Representative for Kosovo
E: george.kokkinos@tuv.al

Kontakt

Kërko ofertë
Kërko informacion
Ankesa
Ju lutem prisni...
Kërko ofertë

*Fusha e kërkuar
Ενημέρωση
Sistemet e Menaxhimit & Çertifikimi i Produkteve
Ashensorët dhe Pajisjet Ngritëse
Inspektimet Industriale
Çertifikimi i Kualifikimeve të Profesionistëve
Arsimi


*Fusha e kërkuar
Ankesa

*Fusha e kërkuar

Menaxhimi i Ankesave dhe Pakenaqesive Menaxhimi i Ankesave dhe Pakenaqesive