Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Albanian
    • English

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd përfundon me sukses riçertifikimin e RELIKAJ Ltd në përputhje me kërkesat e Standardit Global Për Sigurinë Ushqimore, BRC.

May 27, 2019

Kemi kënaqësinë të njoftojmë vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm mes TÜV AUSTRIA Hellas Ltd dhe kompanisë RELIKAJ Ltd.

Së fundmi, TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqiperi)  ka përfunduar procesin e riçertifikimit të RELIKAJ Ltd. në përputhje me kërkesat e Standardit Global Për Sigurinë Ushqimore, BRC.

“Relikaj – Coming from Nature” është një kompani shqiptare e themeluar në vitin 1998. Ajo ofron një gamë të gjerë të bimëve medicinale. Mbledhur në natyrë dhe përpunuar me teknologjinë më të fundit, bimët medicinale mund të përdoren në industrinë farmaceutike, kozmetike apo atë të kuzhinës.