Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Albanian
    • English
Auditimet e Palës së Dytë
Rregullore e Përdorimit të Logos
Ndërmjetësi i Pasurive të Paluajtshme – Menaxher i PronësZyrtari i Pajtueshmërisë

Lajme

Komunikatë e përbashkët IAF/ISO mbi shtimin e konsideratave për ndryshimet klimatike në standardet e sistemeve të menaxhimit

April 8, 2024

Cili është konteksti i ndryshimeve?

Në datën 22 shkurt 2024, Forumi Ndërkombëtar i Akreditimit (IAF) dhe Organizata Ndërkombëtare për Standardizim (ISO), dolën me një komunikatë ...

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd: Akordon Certifikatën e Sistemit të Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit për Raiffeisen Bank Shqipëri

December 28, 2023

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqiperi) , Organizata lider e Certifikimit dhe Inspektimit në Shqipëri, certifikoi Raiffeisen Bank Shqipëri sipas standardit ndërkombëtar ISO 27001, për menaxhimin e sigurisë ...

Trajnimi “5 Hapa të Vlerësimit të Rrezikut” nga TÜV AUSTRIA Academy në Shqipëri për Energji Ashta

November 27, 2023

Kemi përfunduar me sukses trajnimin “5 Hapa të Vlerësimit të Rrezikut” (më 23-24 nëntor 2023), për anëtarët e stafit të "Energji Ashta" së bashku me freskimin e njohurive ...

Maccaferri Balkans u certifikua nga TÜV AUSTRIA sipas standardeve ISO 14001:2015 dhe ISO 45001:2018!

September 19, 2023

Sistemi i menaxhimit mjedisor si dhe ai i shëndetit dhe sigurisë në punë të Maccaferri Balkans janë audituar ...

Zgjerimi i aktiviteteve të ACTA- degë e Universitetit Aristotel të Selanikut, anëtare e TÜV AUSTRIA Group, në Republikën Çeke dhe Shqipëri!

September 12, 2023

ACTA, Trupi lider i Certifikimit të personave dhe anëtar i Grupit TÜV AUSTRIA, si përfaqësues ekskluziv i CERTIPORT (trupi lider botëror i certifikimit në Aftësitë Dixhitale me certifikatat ...

ISO 27001:2022 – AFATET E TRANZICIONIT DHE NDRYSHIMET KRYESORE

August 24, 2023

Si pjesë e planit të kalimit nga certifikimi ISO/IEC 27001:2013 në ISO/IEC 27001:2022, bazuar në kërkesat rregullatore të IAF (Forumi Ndërkombëtar i Akreditimit / International Accreditation Forum IAF ...

TÜV AUSTRIA Hellas ka siguruar akreditimin nga Sistemi Grek i Akreditimi (ESYD S.A.) për versionin e ri të standardit ISO/IEC 27001:2022!

August 15, 2023

TÜV AUSTRIA Hellas, organizata lider në fushën e inspektimit dhe certifikimit në Shqipëri dhe Kosovë, është pioniere edhe një herë, si një nga organizmat e parë certifikues në ...

ProCredit Bank Shqipëri u ricertifikua nga TÜV AUSTRIA Hellas Ltd sipas standardit ISO 14001:2015!

August 9, 2023

Sistemi i menaxhimit mjedisor të ProCredit Bank Shqipëri është audituar nga TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqipëri), sipas standardit ndërkombëtar ISO 14001:2015.

Certifikimi tregon se ...

Përditësim për publikimin e versionit të ri (8) të protokollit privat për cilësinë dhe sigurinë ushqimore, IFS Food, ndryshimet më të rëndësishme dhe afatet kohore të kalimit nga versioni 7 në versionin 8.

May 11, 2023

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqipëri), e qëndrueshme në përpjekjen për mbështetjen efektive dhe të vazhdueshme të nevojave të biznesit të klientëve dhe kolegëve të saj, dëshiron t'ju ...

Kompania InfoSoft Systems është certifikuar nga TÜV AUSTRIA Hellas Ltd sipas standardit ISO 9001:2015

March 30, 2023

Sistemi i menaxhimit, u auditua nga Organizmi i Certifikimit TÜV AUSTRIA Hellas Ltd, për përmbushjen e kërkesave të standardit ndërkombëtar ISO 9001:2015.

Ky certifikim ...

SISTEMI I MENAXHIMIT TË SIGURISË SË INFORMACIONIT AUDITUES UDHËHEQËS-ISO 27001:2013 – Trajnim i Certifikuar nga IRCA

January 11, 2023

• Kohëzgjatja: 40 orë (5 ditë)

• Gjuha e trajnimit: Anglisht

• Gjuha e provimit: Anglisht

Datat: 06.02-10.02.2023

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqipëri) dhe TÜV AUSTRIA Academy i urojnë të gjithë shqiptarëve Gëzuar 28 Nëntorin, Ditën e Pavarësisë dhe 29 Nëntorin, Ditën e Çlirimit të ...

Njoftim për publikimin e versionit të përditësuar të standardit ISO/IEC 27001:2022 dhe
periudhës së tranzicionit nga ISO/IEC 27001:2013 në ISO/IEC 27001:2022

November 8, 2022

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqipëri), e qëndrueshme në përpjekjen për mbështetjen efektive dhe të vazhdueshme të nevojave të biznesit të klientëve dhe partnerëve të saj, dëshiron t'ju ...

Fondi BESA është certifikuar së fundmi nga TÜV AUSTRIA Hellas Ltd në përputhje me kërkesat e standardit ndërkombëtar ISO 27001:2013

October 27, 2022

Fondi BESA është certifikuar së fundmi nga TÜV AUSTRIA Hellas Ltd në përputhje me kërkesat e standardit ndërkombëtar ISO 27001:2013 (Sistemi i Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit).

Në datat 18-19 tetor 2022, personel nga departamenti i programimit dhe auditimit i TÜV AUSTRIA ALBANIA, së bashku me kolegë nga vende të ndryshme të botës, morën pjesë ...

Konferenca Vjetore për Certifikimin e Sistemeve të Menaxhimit

October 4, 2022

Në datat 29-30 Shtator, ekipi i TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqiperi), sëbashku me kolegë nga 27 vende të ndryshme të botës, morrën pjesë në konferencën vjetore për ...

Gëzuar 150 vjetorin TÜV AUSTRIA

June 11, 2022

Nga 11 qershor 1872 - 11 qershor 2022 … dhe më shumë!

#tuvaustria

#150thAnniversary

...
Kemi kënaqësinë t’ju informojmë për kursin “SISTEMI I MENAXHIMIT TË CILËSISË SË AUDITORËVE UDHËHEQËS – Kurs ISO 9001:2015 – Trajnim i certifikuar CQI dhe IRCA

June 1, 2022

Kemi kënaqësinë t'ju informojmë për kursin “SISTEMI I MENAXHIMIT TË CILËSISË SË AUDITORËVE KRYESOR - KURS ISO 9001:2015 - Trajnim i certifikuar CQI dhe IRCA, i cili do ...

ISO 45001:2018

May 13, 2022

Perfundoi sot trajnimi dy ditor (12-13 Maj) per “Auditues te Brendshëm të Sistemeve të Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë, mbajtur në Tiranë.

Pjesemarresit ...

TÜV AUSTRIA Academy perfundoi trajnimin per Drejtimin e Sigurt te Automjetit

May 10, 2022

TÜV AUSTRIA Academy perfundoi trajnimin per Drejtimin e Sigurt te Automjetit ( Defensive Driving), ne datat 5 dhe 6 Maj, per punonjesit e kompanise Hellas Construction, klient besnik ...

TÜV AUSTRIA Academy në Tiranë realizoi me sukses trajnimin dy ditor, Auditues i Brendshëm me Standartin ISO 9001:2015

May 4, 2022

#TÜV AUSTRIA Academy në Tiranë realizoi me sukses trajnimin dy ditor, Auditues i Brendshëm me Standartin ISO 9001:2015- Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë, për stafin e kompanisë ...

Titull

March 9, 2022

...
Në datat 24-25 Shkurt perfundoi me sukeses trajnimi per “Auditues te Brendshëm të Sistemeve të Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë

March 2, 2022

Në datat 24-25 Shkurt perfundoi me sukeses trajnimi per “Auditues te Brendshëm të Sistemeve të Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë - me standartin ISO 45001: 2018.

TÜV AUSTRIA Hellas në mbështetje të industrisë ushqimore, zinxhirit të furnizimit dhe sektorët e shitjes me pakicë, të prekur fort nga pandemia, ka hartuar një udhëzues konciz dhe ...

Trajnim për Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit, Auditor i Brendshëm sipas standardit ISO 27001:2013

August 26, 2019

TÜV Academy ka kënaqësinë të shpallë trajnimin e ardhshëm në Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit, Auditor i Brendshëm sipas standardit ISO 27001:2013 që do të mbahet ...

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd përfundon me sukses riçertifikimin e RELIKAJ Ltd në përputhje me kërkesat e Standardit Global Për Sigurinë Ushqimore, BRC.

May 27, 2019

Kemi kënaqësinë të njoftojmë vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm mes TÜV AUSTRIA Hellas Ltd dhe kompanisë RELIKAJ Ltd.

Së fundmi, TÜV AUSTRIA Hellas Ltd ...

Pharma One zgjodhi TÜV Austria Hellas Ltd për certifikimin sipas standardit ISO 9001.

May 3, 2019


TÜV Austria Hellas Ltd përfundoi me sukses certifikimin e Pharma one në përputhje me kërkesat e standardit ndërkombëtar ISO 9001: 2015.

Pharma One, themeluar ...

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd përfundon me sukses çertifikimin e LBL pack sipas kërkesave të standardit ISO 22000:2005

February 5, 2019

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e kompanisë më të re që i shtohet portofolit tonë të gjerë.

LBL pack shpk është çertifikuar së fundmi në ...

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd organizon suksesshëm eventin mbi “Trendet dhe Standardet e Reja në Çertifikim

January 22, 2019

Më 16 janar 2019, TÜV AUSTRIA Hellas Ltd organizoi në Hotel Tirana Internacional një konferencë shumë të suksesshme ku morën pjesë më shumë se 100 sipërmarrës, menaxherë ...

Albio Mediterranean Foods iu bashkua TÜV AUSTRIA Hellas!

December 17, 2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e kompanisë më të re që i shtohet portofolit tonë.

Albio Mediterranean Foods është çertifikuar së fundmi në përputhje me ...

SWISSMED riçertifikohet nga TÜV AUSTRIA Hellas Ltd në përputhje me kërkesat e standardit ISO 9001:2015

November 9, 2018

Swissmed Laboratory Solutions i beson sërisht TÜV AUSTRIA Hellas Ltd për rinovimin e çertifikatës së tyre për Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë ISO 9001:2015.

Themeluar ...

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd përfundon me sukses riçertifikimin e ECO RICIKLIM sipas kërkesave të standardeve ISO 9001:2015 dhe ISO 14001:2015

November 1, 2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm mes TÜV AUSTRIA Hellas Ltd dhe kompanisë ECO RICIKLIM.

Së fundmi, TÜV AUSTRIA Hellas Ltd ka ...

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd riçertifikon Banka Kombëtare Tregtare (BKT) sipas kërkesave të standardit ISO 9001:2015

September 6, 2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm mes TÜV AUSTRIA Hellas Ltd dhe BANKA KOMBËTARE TREGTARE (BKT).

Së fundmi, TÜV AUSTRIA Hellas ...

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd përfundoi me sukses çertifikimin e YESS PHARMA për Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë

August 15, 2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e kompanisë më të re që i shtohet të portofolit tonë të gjerë.

YESS PHARMA është çertifikuar së fundmi në ...

Argjiro Group iu bashkua TÜV AUSTRIA Hellas Ltd!

June 8, 2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e kompanisë më të re që i shtohet të portofolit tonë.

Argjiro Group është çertifikuar së fundmi në përputhje me ...

Një kompani e re është bashkuar me ne!

May 21, 2018

Kompania Relikaj është çertifikuar së fundmi në përputhje me kërkesat e Standardit Global Për Sigurinë Ushqimore, BRC.

“Relikaj – Coming from Nature” është një kompani ...

EVITA iu bashkua TÜV AUSTRIA Hellas Ltd!

May 11, 2018

Kemi kënaqësinë të njoftojmë çertifikimin e kompanisë më të re që i shtohet të portofolit tonë.

EVITA është certifikuar së fundmi në përputhje me kërkesat ...

Erisoni Company zgjodhi TÜV AUSTRIA Hellas Ltd për certifikimin sipas ISO 9001.

April 30, 2018

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd përfundoi me sukses certifikimin e Erisoni Company në përputhje me kërkesat e standardit ndërkombëtar ISO 9001: 2015.

Erisoni Company, themeluar ne vitin 2009, sot është ...

Një kompani e re është bashkuar me ne!

April 19, 2018

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqiperi) përfundoi me sukses certifikimin e kompanisë STS Development (GTG Living Water) në përputhje me kërkesat e standardeve ndërkombëtare ISO 9001: 2015 dhe ...

Trajnim për Sistemet e Menaxhimit të Energjisë ISO 50001, Auditor i Brendshëm

March 15, 2018

TÜV Austria Academy ka kënaqësinë të shpallë trajnimin e ardhshëm për Sistemet e Menaxhimit të Energjisë ISO 50001, Auditor i Brendshëm  që do të mbahet më 21 – ...

Trajnimi për Auditues Udhëheqës për Sistemet e Menaxhimit Mjedisor (ISO 14001:2015)

March 12, 2018

TÜV AUSTRIA ACADEMY përfundoi me sukses trajnimin me titull "Auditues Udhëheqës për Sistemet e Menaxhimit Mjedisor (ISO 14001:2015)".

Trajnimi, i realizuar nga TÜV AUSTRIA ACADEMY, ...

Trajnim për Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit, Auditor i Brendshëm sipas standardit ISO 27001:2013

February 27, 2018

TÜV Academy ka kënaqësinë të shpallë trajnimin e ardhshëm në Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit, Auditor i Brendshëm sipas standardit ISO 27001:2013 që do të mbahet ...

Trajnim për Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë Ushqimore, Auditor i Brendshëm sipas standardit ISO 22000: 2005

February 22, 2018

TÜV Academy ka kënaqësinë të shpallë trajnimin e ardhshëm në Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë Ushqimore, Auditor i Brendshëm sipas standardit ISO 22000: 2005 që do të mbahet ...

Shaga Design & Mobilim riçertifikohet nga TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqiperi) sipas standardit OHSAS 18001: 2007

February 14, 2018

TÜV AUSTRIA Hellas Ltd (Dega Shqiperi) ka përfunduar së fundmi riçertifikimin e kompanisë SHAGA në përputhje me kërkesat e standardit OHSAS 18001: 2007.

Shaga Design ...

TÜV AUSTRIA in Albania çertifikon dy kompani të reja.

February 1, 2018

2 kompani të reja janë shtuar në portofolin e madh të TÜV AUSTRIA in Albania.

Aulon Ilia është çertifikuar në përputhje me kërkesat e standardit ...

TÜV AUSTRIA ACADEMY hap sezonin e trajnimeve për vitin 2018.

January 22, 2018

Kemi kënaqësinë të shpallim hapjen e sezonit të trajnimeve nga TÜV AUSTRIA ACADEMY për vitin 2018.

Trajnimi i parë do të jetë mbi Sistemin e ...

Buletini

Le të njihemi më mirë!

Abonohuni në Buletinin për të qenë të parët që do të informoheni për Lajmet e Kompanisë sonë, Programet Arsimore novatore që ne ofrojmë, si dhe zhvillimet më të fundit në fushën e Certifikimit dhe Standardeve.

Buletinet menaxhohen nga MailPoet, i cili ka një certifikatë Privacy Shield. Ju mund, në çdo kohë, të çregjistroheni nga lista e buletinit duke ndjekur lidhjen në fund të çdo buletini që merrni nga ne. Për më shumë informacion, shihni politikën tonë të privatësisë në faqen tonë të internetit.